De oprichter Jurre Zwagemakers is als ondernemer op zijn 16e gestart in de rijwielbranche als eigenaar van een race- speciaal afdeling op diverse locaties in Nederland. Vanuit het idee een nationaal bekend merk te vestigen is jarenlang samengewerkt met diverse partners in deze branche. Naarmate de jaren vorderde en de omzet in de rijwielbranche afnam is Jurre zich gaan richten op andere branches zoals die van de Wellness Industrie. Deze branche was altijd al aanwezig in de winkels in de vorm van sportvoeding en suppletie. De motivatie om te stoppen in deze branche was de veranderende economie en het feit dat personeel niet genoeg mogelijkheden geboden kon worden om alle capaciteiten te kunnen ontwikkelen die anders misschien wel zouden kunnen.

Via het internet product uit de wellness industrie aanbieden was een trends die op een van zijn reizen in Amerika duidelijk werd. Zo omschrijft Jurre: De stijging van ziektekosten en de bewustwording van de noodzaak naar een gezond en gebalanceerd leven zal de vraag doen toenemen naar goede en gezonde producten en diensten.

Maar hoe kan je via het internet mensen helpen om wel hun doelen te bereiken en een gevestigde naam creëren in Nederland en daarbuiten? Uiteraard in de vorm van samenwerking, ondernemen is het mooiste wat men zou kunnen doen. Mits natuurlijk de traditionele problemen worden opgelost door stabiliteit en structuur. De oplossing hiervoor is bij vele te vinden in Franchise maar hoeveel mensen hebben tegenwoordig nog gemiddeld 50.000,- euro eigen geld om dit te kunnen starten? Dit was dus niet de oplossing en hiervoor moest iets beters komen. De oplossing is gevonden door een bestaande partner te zoeken die alle traditionele problemen zou overnemen zodat een ieder zich alleen maar hoeft te focussen op het ondernemen zelf. Hiermee het dus financieel ook mogelijk te maken voor iedereen.

Maar hoe creëer je dan structuur? Als je in de samenwerking mensen een professionele werkomgeving kan aanbieden waar de gehele week training en support wordt geboden neem los je dit op voor mensen. Zie ons als de coach die jou leert hardlopen, wij zullen niet aan de finish staan om je op te vangen maar elke stap naast je staan. Al vorens wij de start streep overzijn is onze samenwerking daar om jou te begeleiden naar een succesvolle toekomst.