Ons geheim is misschien wel de manier van samenwerking. Wij zijn ooit begonnen vanuit het princiepen dat werken leuk moet zijn en dat we nooit meer iets gaan doen dat we niet leuk vinden. Dit zien wij ook terug in ons bedrijf en bij onze mensen. Wij werken alleen maar met ambitieuze, ondernemende en zelfstandige mensen die allemaal wat willen in hun leven. Is dit dan de drive die wij terug zien bij onze mensen? Wie zal het zeggen.

 

Wij zijn een snel groeiend bedrijf dat elk jaar weer nieuwe mensen mag ontvangen. De basis hiervan is dat iedereen gelijk is aan elkaar ongeacht achtergrond, geslacht, geloof, afkomst, leeftijd, ervaring etc. Is dit dan zo uniek? Zelf vinden wij dit de normaalste zaak van de wereld maar blijkbaar vinden mensen toch van wel.

 

Naarmate je langer bezig bent komen de moeilijke vragen. Wat willen jullie bereiken? Waar gaan jullie naar toe? Welke visie heb je op de toekomst? Allemaal leuk maar bij ons staan een vraag aan de basis van alles. Waarom zijn bij begonnen? Deze vraag beschrijft wie wij zijn of beter gezegd wie wij willen zijn. Welke zaken willen wij wel en vooral ook zeker niet. In de basis misschien wel inspireren? Tijden zullen veranderen maar aan onze waarden blijven wij trouw.

 

– Don’t look to who you are not now but to wat you want to become – J.B. Zwagemakers