Missie

JD International Marketing wilt maar het methoden wereldwijd mensen inspireren doormiddel van hen te motiveren zelfstandig en zelfverantwoordelijk te ondernemen in de nieuwe economie. Doormiddel van een eerlijk en open samenwerking zullen wij de ondersteuning bieden die zal leiden tot een onafhankelijk en passief leven.

Visie

JD International Marketing streeft naar een situatie waarin ondernemende mensen samenwerken om elkaar dromen te realiseren. Dit zal worden gerealiseerd door de samenwerking met de juiste partners die middels flexibel ondernemen zijn partners in de gelegenheid stelt met vrijheid te ondernemen. Deze vrijheid zal zich uiten in een fysieke mentale en financiële vrijheid.

Strategie

Het creëren van keuzevrijheid in de nieuwe economie zal worden gecreëerd door de samenwerking van diverse ondernemers die hierin een uitwisseling bieden van kennis en vaardigheden. De samenwerking uit zich in het uitvoeren van de marketing voor een kwalitatief hoogwaardig segment van producten die het welbevinden van een ieder kunnen ondersteunen.

Door de de partners te ontzien van logistiek, administratie, financiële, personeel en andere randvoorwaarden zal een situatie worden gecreëerd waardoor een ieder ongeacht achtergrond, geslacht, afkomst of leeftijd een gelijke kans krijgt. Vanuit diverse kantoren in Nederland, Engeland, Duitsland, België, Amerika en de Nederlandse Antillen word op een professionele manier werk ruimte aangeboden voor de ontwikkeling van iemand zijn bedrijf. Op deze locaties worden onderling diverse training en support geboden die de basis zullen vormen van de samenwerking.

Ervaren en praktijkgerichte professionals zullen kosteloos diverse tools en methoden aanreiken voor de ondersteuning en begeleiding van het bedrijf.