Al op jonge leeftijd ben ik begonnen met ondernemen en heb ik ervaren dat hard werken echt loont. Maar nooit kon ik mij de dingen permitteren die ik echt wilde in mijn leven. Altijd keek ik op tegen de mensen die financieel geen stress hadden en niet elke maand bezig waren om de maand te halen maar gewoon aan het genieten waren.

Op dat moment realiseerde ik mij dat het anders moest en ben ik dingen gaan veranderen. Sinds dien is mijn hele leven op zijn kop gegaan, ben ik gaan studeren heb ik een lieve vriendin gekregen. In die periode hebben wij met onze formule tientallen mensen geholpen hun levensstijl te verbeteren door ze geld te laten verdienen met een simpele formule. In die tijd zag ik in dat succes zit in het creëren van succes door andere te helpen met hun dromen en doelen.

Inmiddels jaren later kan ik terug kijken op een spannend tijd waarin alle ups en downs voorkwamen. Nu kan ik samen met mijn lieve vriendin kijken naar de toekomst in plaats van kijken naar het einde van de maand.

Hierbij was een spreuk bij mij van toepassing:

The only difference between winners and losers is that winners’ keep going until they win.